七年级英语下册 Unit 9 What does he look like Section B同步练习 (新版)人教新目标版



《七年级英语下册 Unit 9 What does he look like Section B同步练习 (新版)人教新目标版》由会员分享,可在线阅读,更多相关《七年级英语下册 Unit 9 What does he look like Section B同步练习 (新版)人教新目标版(6页珍藏版)》请在装配图网上搜索。
1、七年级英语下册 Unit 9 What does he look like Section B同步练习 (新版)人教新目标版 u 基础题 写出下列画线部分单词的反义词。 1.Betty doesn’t have curly hair.She has hair. 2.My father is not short.He is . 3.Her hair isn’t long.It’s s quite . 4.Tom isn’t thin.He is . 5.The desk is on the right of the be
2、d.It’s not on the . 6.The weather here isn’t hot.It’s . 7.I don’t like summer.I like . 8.Lucy sits in front of Lily.So Lily sits Lucy. 9.I'm quite busy recently.So I'm not . 10.The place is not in the south.It’s in the . u 能力题 一、用be动词或者是have/has填空。 1.Sh
3、e tall and thin. 2.My father of medium build. 3.My friend Lucy long straight hair. 4.He heavy and big eyes. 5.I of medium height and I long black hair. 6.There a pen and two rulers on the desk. 7.Do you time this weekend? 8.
4、 you free this afternoon? 9.There two books and a pen in the bag. 10.Rick thin and he short curly hair. 二、句型转换。 1.His son is tall and thin.(改为一般疑问句) his son ? 2.Paul and Peter look the same.(改为同义句) Paul Peter. 3.I think.She isn’ t beau
5、tiful.(合并为一句) 4.He has a big nose.(改为否定句) He a big nose. 5.Our English teacher is of medium build.(对画线部分提问) your English teacher ? u 提升题 一、根据首字母提示补全对话,每空一词。 A:Don’t
6、you like Johnny Dean,Mike? B:Johnny Dean?I d 1 know him.What does he look l 2 ? A:He’s r 3 tall and thin.And he has long c 4 hair.And he wear funny g 5 .Look! There he is. B:Oh,yeah.I see him. A:W 6 is your favorite actor? B:I like the woman w 7 long blonde hair. A:The
7、tall woman? B:She is of medium h 8 and she h 9 long blonde hair. A:Oh,Tina Brown. B:Yeah,I t 10 she’s really good.She played a role in that great action movie last month. 1.d 2.l 3.r 4.c 5.g 6.W 7.w 8.h 9.h 1
8、0.t 二、阅读理解 One day, a little girl leaves her home after a quarrel(吵架) with her mother. She walks for a long time. She is very hungry. Then she sees a dumpling house, but she doesn't have any money. The owner of the dumpling house is an old woman. She asks the girl, “Would you like dumplings
9、, my dear little girl?” “Yes, but I don't have any money,” answers the girl. “Don't worry,” says the old woman. She brings the girl a bowl of dumplings very soon. The girl eats for a while and can't help(禁不住) crying. “What's the matter?” asks the woman. “I'm just touched(感动的)! We don't know each
10、 other, but you cook for me! Do you know that my own mother, after a quarrel, tells me to get out of the home?” says the girl. “My dear little girl, how can you think of that? I have just cooked one bowl of dumplings for you, while your mother cooks for you every day. Why don't you thank her?” The
11、 girl is surprised and goes back home at once. Her mother is waiting for her for supper. The girl es to tears(眼泪) again. ( )1.Why does the little girl leave her home? A.Because she quarrels with her mother. B.Because her mother doesn't cook dumplings for her. C.Because her mother doesn't like
12、her. D.Because she doesn't have to pay for the meal. ( )2.Does the little girl have any money for a bowl of dumplings? A.Yes, she does. B.No, she has no money with her. C.She has some money, but she doesn't want to pay(付). D.No, but she doesn't have to pay because the old woman is her grandma
13、. ( )3.The old woman cooks dumplings for the girl and the girl is ________. A.sad B.touched C.surprised D.pleased ( )4.When does the little girl get home? A.In the morning. B.In the evening. C.Early in the afternoon. D.At midnight. ( )5.Why does the girl cry again at the en
14、d of the story? A.Because she can't go back home. B.Because her own mother cooks a bowl of dumplings for her. C.Because she is very hungry and wants to eat something. D.Because she realizes(意识到) that her mother loves her. 答案和解析 u 基础题 一、写出划线部分单词的反义词 l.straight 2.tall 3.short 4.heavy
15、 5.left 6.cold 7.winter 8.behind 9.free 10.north u 能力题 一、用be动词或have/has填空 1. is 2.is 3.has 4.is;has 5.am;have 6.is 7.have 8.Are 9.are l0.is;has 二、句型转换 l.Is;tall and thin 2.looks like 3.I don’t think she is beautiful. 4.doesn’t have 5.What does;look like u 提
16、升题 一、根据首字母提示,每空一词 l.don’t 2.like 3.really 4.curly 5.glasses 6.Who 7.with 8.height 9.has l0.think 二、阅读理解 1.A 由原文第一句One day, a little girl leaves her home after a quarrel(吵架) with her mother. 可知选A。 2.B 由第二段最后一句Then she sees a dumpling house, but she doesn't have any money.可知她没钱,故选B。 3.B 由倒数第三段“I'm just touched (感动的)! We don't know each other, but you cook for me! 这句话可知选B。 4.B 由最后一段The girl is surprised and goes back home at once. Her mother is waiting for her for supper. 可知supper是晚餐的时候故选B。 5.D 由文章大意可知女孩哭是因为她意识到母亲的爱,故选D。
- 温馨提示:
1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
2: 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
3.本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 装配图网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 专题党课讲稿:以高质量党建保障国有企业高质量发展
- 廉政党课讲稿材料:坚决打好反腐败斗争攻坚战持久战总体战涵养风清气正的政治生态
- 在新录用选调生公务员座谈会上和基层单位调研座谈会上的发言材料
- 总工会关于2025年维护劳动领域政治安全的工作汇报材料
- 基层党建工作交流研讨会上的讲话发言材料
- 粮食和物资储备学习教育工作部署会上的讲话发言材料
- 市工业园区、市直机关单位、市纪委监委2025年工作计划
- 检察院政治部关于2025年工作计划
- 办公室主任2025年现实表现材料
- 2025年~村农村保洁员规范管理工作方案
- 在深入贯彻中央8项规定精神学习教育工作部署会议上的讲话发言材料4篇
- 开展深入贯彻规定精神学习教育动员部署会上的讲话发言材料3篇
- 在司法党组中心学习组学习会上的发言材料
- 国企党委关于推动基层党建与生产经营深度融合工作情况的报告材料
- 副书记在2025年工作务虚会上的发言材料2篇